SFIS Väst: Våravslutning

Missade du Biblioteksdagarna och Ashkan Fardost? Nu kan du lyssna på honom den 14/6 kl 18, i stadsbibliotekets hörsal, nu besöker han oss i Göteborg  för en inspirerande föreläsning kring vår framtid.

Alla talar om digitalisering och AI men har vi missförstått vad det handlar om? Enligt Ashkan Fardost är det så. Det handlar inte bara om teknologi i sig, utan även om hur digitala teknologier påverkar mänskligt beteende och skapar nya förväntningar.

Ashkan Fardost är före detta musikproducent och artist samt doktor i organisk kemi. Idag arbetar han som föreläsare och entreprenör bland annat tillsammans med Hyper Island. Han har gjort flera TEDx föreläsningar, han framtidsspanar i SVTs morgonsoffa samt syns i våra stora dagstidningar. När han inte föreläser om digitalisering och internetrevolution så spenderar han tid på att skriva på sin bok om meningen med att vara människa i internetåldern.

 

Med sin föreläsning vill han inspirera till förändring och hjälpa oss använda teknologi och digitalisering till vår fördel.

Efteråt bjuds det på lättare mat och mingel på Stadsbibliotekets takterrass.

 

Varmt Välkommen till vår gemensamma våravslutning! 

Styrelserna för Biblioteksföreningen i Väst och SFIS Väst

 

Vi vill ha din anmälan senast måndag den 11 juni,
Om du har frågor, kontakta svbfvast@gmail.com

Datum: 
torsdag 14 juni 2018
Stad: 
Göteborg
Plats: 
Stadsbiblioteket, Götaplatsen
Sista anmälningsdag: 
måndag 11 juni 2018
Arrangör: 
SFIS Väst & Svensk Biblioteksförening Väst